11a Lliga Internet Championchip 2011

Final de la La Lliga 2011: 5.642 inscrits. Comença la Lliga 2012 amb 5174 inscrits. Llistat inscrits
Podeu seguir noticies sobres les curses i la gestió de les inscripcions a twitter @LligaChip
Final: Sergi Enriquez i Yolanda Riera guanyen la Lliga i Antonio Sevillano i Elena Segura primers del rànquing. Llistat dels premiats. Lliurament premis Hotel Don Càndido, 28 gener a les 18 hores. Taula rodona d'organitzadors de curses populars grans i petites, Terrassa, Granollers, L'Ametlla, Els Monjos, Tàrrega, etc. entrada lliure, no us ho perdeu. Us esperem a tots, premiats, amics i simpatitzants de les curses populars. Tindreu a la taula uns organitzadors i podreu preguntar tot allò que no es coneix de les dificultats per organitzar una cursa.
Ja hem publicat un calendari provisional 2012 que anirem actualitzant amb les dates definitives de les curses i possibles curses que es puguin afegir. També tindrem un web nou, per la propera setmana amb els resultats de les dues primeres jornades. Pareu atenció.

Resultats 15 Gener
Mitja Marató de Sitges Lliga Internet

Consulta les curses de La Lliga amb inscripcions obertes:


La Lliga: El calendari més complet de curses de Catalunya: 110 Curses. Inscripció gratuïta. Per inscriure's directament entra a eolymp.cat personalitza el teu perfil de corredor

o, envieu mail / mail to: nuri@championchip.cat.

Pròximes curses :

Classificació actual:

  1. Sergio Enriquez | 2400,00
  2. Sancho Ayala | 2369,41
  3. Oscar Rodriguez | 2366,21
  4. David Guiamet | 2353,31
  5. Pedro Rondón | 2340,70
  1. Yolanda Riera | 2363,16
  2. Inna Lebedieva | 2361,29
  3. Mercè Pérez Dubón | 2265,95
  4. Sara Prescoli | 2238,07
  5. MªRosa Moreno | 2225,70

Últimes notícies

En Roc Querol de Mataró, que encara no ha fet els 14 anys, ha estat la inscripció 5.000 de la Lliga. Un número històric d'una Lliga que no para de crèixer. En Roc mereixerà un reconeixement al lliurament de premis de la Lliga 2011, que es farà el 28 de gener de 2012 a Terrassa amb una taula rodona d'organitzadors de diferents tamanys i àmbits de cursa que explicaran els problemes actuals.

Aquest novembre hem començat un nou projecte per a publicar resultats de curses, la web www.xipsgrocs.cat, que anirà acumulant tots els resultats de les curses de Catalunya. Us recordem el web eolymp.cat per a registrar els xips grocs, per a les altes a la Lliga tradicional, per a facilitar les inscripcions a les curses sense repetir les dades a cada cursa, per a rebre de forma immediata els resultats de les curses al vostre perfil i per a compartir amb amics aquests resultats i entrenaments.

Col·laboradors

Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: California Sports (Terrassa), J'Arribu (Cornellà), Esports kñera (Terrassa), BASE Castelló Esports (Viladecans), Els Esports (Palau-solita i Plegamans), Esports Sagi (Manresa), Ronda43 (Mataró) , SBR (Mataró), CP Running (Calella), Evasion Running Vilanova, Ciclos Valbuena (Viladecans), Triomfa Triatlo (Granollers), Cerdanyola Runners i a la ciutat de Barcelona: Esports Domingo Catalán, Bikila, Runnersworld, Esportíssim, Ashi Sports i a tots els centres DIR.

atletisme.com
atletisme.com
atletisme.com
atletisme.com

Dorsals personalitzats

Dorsals de qualitat
Nora amb la Lliga

Accés ràpid

Enllaços